Blogs lezen...

Wat zeep doet & hoe je het gebruikt

Zeep. Voor de één een must op de wastafel, voor de ander een gebruik dat aan oma doet herinneren.. Wat zijn de voordelen van een handgemaakte zeep, wat doet het en hoe gebruik je deze zepen?

Read More


De zes voordelen van een haarzeep

Je hoort er steeds vaker iets over; het gebruik van haarzepen, shampoo bars en blokzepen om je haar op een natuurlijke milde manier te wassen en goed bezig te zijn voor het milieu. Het kan soms even wennen zijn, maar het heeft zoveel voordelen.. Lees je mee?

Read More


Nieuw in de shop.. Duurzame producten van Paper & Boo

Heerlijk zacht voor je huid en goed voor het milieu! Dat zijn deze duurzame producten die er ook nog eens heel mooi uitzien. Ik hoop dat je net zo enthousiast als mij bent over deze natuurlijke producten.

Read More


Schoonmaakzeep, een aanwinst in je huishouden

Het is volop lente en dat is de beste tijd voor een voorjaarsschoonmaak (of je er nou zin in hebt of niet:) ) Naast alle cosmetica verkopen we ook een huishoudzeep, in deze blog lees je het verhaal en gebruikstips over een natuurlijke huishoudzeep die heel goed en makkelijk schoonmaakt.

Read More


Wat maakt een zonproduct een goed product?

We hebben al heel wat zonnige dagen gehad en de komende weken zien de voorspellingen er ook weer goed uit! Een mooi moment om het belang van goed beschermd naar buiten gaan toe te lichten.

Read More


Nieuw in de webshop: Naif

Toen ik twee jaar geleden moeder werd ging er een wereld voor mij open (op veel vlakken 😉) maar ook zeker wat huidverzorging betreft. Zo’n mooi kwetsbaar huidje wil je met de allerbeste, schoonste en zachtste producten verzorgen. Daar begon mijn zoektocht naar natuurlijke huidverzorging speciaal voor baby’s en kinderen.

Read More


Nog even over scrubben..

Onze huid bestaat uit verschillende lagen, de buitenste laag van onze huid wordt gevormd door dode huidcellen. Deze dode huidcellen hebben we nodig en ze beschermen ons. Maar als we er teveel van hebben kunnen ze er ook voor zorgen dat onze huid er dof en oneffen uit komt te zien. En dat terwijl we juist een stralende en egale huid willen hebben!

Read More


Hoe gebruik je een haarzeep?

Ben je benieuwd hoe een haarzeep voor jou gaat werken? In deze blog lees je vijf tips om je op weg te helpen..

Read More


Yes! We zijn online!

Yes, we zijn online! De webshop is geopend en de eerste bestellingen komen al binnen, supertof!
In deze eerste blog wil ik me even voorstellen en neem ik jullie graag mee in mijn liefde voor natuurlijke cosmetica.

Read More