Nieuw in de webshop: Naif

door | 23 apr 2020 | Blogs

Natuurlijke producten is waar deze webshop voor staat. Natuurlijke, troepvrije, eerlijke producten voor volwassenen en vanaf nu ook voor baby’s en kinderen! Ik ben heel blij dat ik begin deze week de mooie productlijn van Naif aan mijn webshop heb toegevoegd!

Toen ik twee jaar geleden moeder werd ging er een wereld voor mij open (op veel vlakken ?) maar ook zeker wat huidverzorging betreft. Zo’n mooi kwetsbaar huidje wil je met de allerbeste, schoonste en zachtste producten verzorgen. Daar begon mijn zoektocht naar natuurlijke huidverzorging speciaal voor baby’s en kinderen.

Inmiddels gebruiken wij voor onze dochter al bijna twee jaar de producten van Naif. Ik kan uit ervaring vertellen dat het superfijne producten zijn! Zowel in het gebruik, de werking, verpakking, geur en met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

“Ieder mens wordt van nature naïef geboren: puur, eerlijk en onbevangen. Dat willen we graag zo houden. Schadelijke ingrediënten, moeilijke woorden en misleidende claims horen daar niet bij” – aldus de grondleggers van Naïf.

Naif is een natuurlijk, betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin voor baby’s en kinderen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Niks meer, niks minder.
Bij Naïf houden we het zo simpel mogelijk. Zo bevatten Naïf producten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. In plaats daarvan vormen natuurlijke ingrediënten als lijnzaadolie, avocado olie en lycosol (tomaat-extract) de basis binnen de lijn. De producten van Naïf doen wat ze beloven; ze verzorgen, reinigen en laten je stralen.
Alle producten zijn vegan en animal friendly , dermatologisch getest, hypoallergeen en PH-huidneutraal. No nonsense.

Naif heeft ook een lijn voor volwassenen ontwikkeld, daar vertel ik later meer over..

De producten van Naif vind je hier

0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is leegVerder winkelen