Nieuw in de shop.. Duurzame producten van Paper & Boo

door | 5 jun 2020 | Blogs

Dat we alleen 100% natuurlijk producten verkopen in de webshop is jullie inmiddels bekend. Ik ben blij en trots jullie te kunnen laten weten dat we nog een stapje verder gaan en dat de mooie natuurlijke, duurzame producten van Paper & Boo vanaf nu ook te koop zijn bij Natuurlijk bij Anouk.

Samen de wereld een stukje mooier maken is waar PAPER & BOO naar streeft. Alle kleine beetjes kunnen ons hierbij helpen! Dat er momenteel grote milieuproblemen zijn is alom bekend. Een van de grootste problemen is de “plastic soep”. De oceanen en zeeën zitten vol met plastic. Hier willen wij, samen met jou, verandering in brengen. Verandering begint namelijk bij jezelf. Help je mee?

De materialen waar bij Paper & Boo mee gewerkt wordt zijn bamboe, gerecycled papier en tarwestro. Alle materialen zijn duurzaam en natuurlijk.

De wasbare wattenschijfjes zijn super gebruiksvriendelijk en heel zacht voor je huid. Dat maakt ze ook geschikt voor een gevoelige huid. Maak ze vochtig en je verwijderd zo de make-up van je huid en ogen. (Als je gewend bent om veel/waterproof make-up te dragen dan heb je er waarschijnlijk een reinigingsproduct bij nodig) Na gebruik kunnen de schijfjes in het waszakje in de wasmachine. In de set zitten 12 zachte pads en 4 scrub pads. Je vind ze hier.

De wattenstaafjes bestaan uit 100% biologisch afbreekbaar materiaal en kunnen na gebruik zelfs gewoon bij het groenafval(!) Je vind ze hier

De Konjac spons.. De laatste maanden een steeds populairder product. Het is een natuurlijke spons die gemaakt is van de konjac wortel en op een milde, maar grondige manier je huid reinigt. In een andere blog zal ik het gebruik hiervan nog uitgebreider toelichten, meer gebruiksinformatie vind je bij de productomschrijving.

Hoe mooi is het dat we door natuurlijke, duurzame producten te gebruiken goed bezig zijn voor onze huid en voor het milieu. En dan is het ook allemaal nog zo mooi verpakt. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als mij over deze producten. Laat je het weten?

0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is leegVerder winkelen