Yes! We zijn online!

door | 4 apr 2020 | Blogs

Welkom in mijn webshop!

Yes, we zijn online! De webshop is geopend en de eerste bestellingen komen al binnen, supertof!
In deze eerste blog wil ik me even voorstellen en neem ik jullie graag mee in mijn liefde voor natuurlijke cosmetica.

Door mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste en kapster houd ik me al jarig bezig met cosmetica producten en een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met natuurlijke producten. Daar ben ik me in gaan verdiepen, er zijn zoveel mooie resultaten te behalen met pure ingrediënten! Zo zijn we goed bezig voor onze huid én voor het milieu.
Vandaar mijn bewuste keuze om voor 100% natuurlijke, eerlijke en troepvrije producten te gaan en een keuze te maken voor duurzaamheid.

Ik ben Anouk en woon samen met mijn man en dochter in Heerenveen waar ik ook een salon aan huis heb. In 2014 ben ik met Haarcreatie (www.anoukshaarcreatie.nl) gestart, een creatieve haar- & make-up studio waar ik met veel plezier aan het werk ben.
Ik merk dat er steeds meer vraag is naar een natuurlijke manier van huid- en haarverzorging maar dan wel op een luxe manier en dit is precies waar ik zelf ook blij van wordt! Verantwoorde schone producten met een mooie uitstraling en fijne geuren.

En zo was het begin van de webshop geboren, de afgelopen weken hebben we hard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen en ik ben dan ook trots dat de webshop nu online staat!

Kijk lekker rond en neem je contact met mij op als je geadviseerd wilt worden? Ik help je graag verder!

Liefs Anouk

0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is leegVerder winkelen