Lipbalms

door | 8 dec 2020 | Blogs

 

Wist je dat de gemiddelde vrouw in haar leven meer dan 2 kilo lipbalms en lipsticks eet?
En dat de meeste lipbalms en lipsticks als belangrijkste bestanddeel paraffine hebben?

Paraffine heeft een verslavende werking, het sluit je huid af, waardoor de vochtbalans verstoord wordt en je niet meer zonder je lipbalsem kunt. Niet zo gezond.

We diepen even in op de paraffine…
Paraffine wordt gemaakt van aardolie en is het afvalproduct als alle andere producten zoals benzine van de ruwe aardolie is gemaakt. Kun je je voorstellen dat je 2 liter aardolie opdrinkt?


De aardolie wordt bewerkt en is onder verschillende namen terug te vinden; zoals paraffine, petroleum/petrolatum of minerale olie of vaseline. Paraffine bederft niet en is heel goedkoop, je zult versteld staan in hoeveel producten het verwerkt is als je er op gaat letten.

Paraffine bevat geen enkele voedingsstof en het doet dus ook helemaal niets goeds voor je huid. Het lijkt misschien alsof vaseline en de andere paraffine-producten je huid verzorgen en voeden, vaak geven ze een (tijdelijk) comfortabel gevoel. Maar wat er ondertussen gebeurt is dat je huid wordt afgesloten en zich daardoor niet kan herstellen. Je huid maakt zelf geen eigen huidvetten meer aan en raakt uit de balans. Zo droogt je huid nog meer uit als je niet een nieuwe laag lippenbalsem met paraffine opsmeert. Daarom zijn ze ook zo verslavend!

Gelukkig zijn er steeds meer producten te vinden zonder paraffine en andere stoffen die niet op je huid of op de lippen horen.

Wil je geen risico lopen op paraffine en minerale oliën op je lippen en in je lijf en
wil je het verschil voelen van hoe het is om niet verslaafd te zijn aan je lippenbalsem?

Misschien is de lipbalm van Loveli wat voor jou…

De lipbalms van Loveli bevatten mooie olien, zoals arganolie, vitamine E, avocado-olie en cadelillawas voor een glossy glans.
Het zijn verzorgend lipbalms, geen lipsticks, maar ze hebben wel leuke kleurtjes, voor elk seizoen wat!

Lipbalm Autumn heeft een bordeaux-rode kleur die je lippen net dat warme tintje geven. Met de zachte geur van appeltjes
Lipbalm Winter heeft een dieproze kleur en bevat extra cacaoboter voor de kou, met de winterse smaak van kaneel, gember en kruidnagel
Lipbalm Spring bevat een natuurlijke UV-filter van frambozenolie met de lentegeur van rozen. Deze lipbalm is ook te gebruiken als highlighter op je huid
Lipbalm Summer geeft je lippen een zomers tintje door zijn perzikrode kleur. Deze lipbalm bevat een hele smoothie van de mooiste fruitoliën
Lipbalm Original is er in een stick en in een potje, net wat je fijn vindt

Deze lipbalms zijn toppertjes! En het mooie is: je verslaving verdwijnt vanzelf en ineens merk je dat je al even niets meer hebt hoeven smeren.

Lipbalms van Loveli LIpbalms van Loveli

0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is leegVerder winkelen