Nog even over scrubben..

door | 17 apr 2020 | Blogs

Scrubben, waarom is dat zo belangrijk?

Het scrubben van je huid heeft vele voordelen. De meest bekende is dat het je huid lekker zacht en soepel maakt, maar er is meer! In deze blog lees je meer over onze huid.

Onze huid
Het stratum corneum is het allerbovenste laagje van onze huid, het bestaat uit duizenden dode huidcellen. Deze dode huidcellen beschermen ons tegen vochtverlies, kou, droge lucht etc. Dieper in de huid worden er continu nieuwe huidcellen aangemaakt, die uiteindelijk langzaam naar het huidoppervlak gaan. Je huid wordt steeds weer vernieuwd. Dit is ook wel nodig, want we verliezen non-stop onze dode huidcellen.
De meeste dode huidcellen verliezen we doordat ze vanzelf loslaten, maar er zijn er ook huidcellen die aan elkaar vast kleven en niet loslaten; met als gevolg een verdikte bovenste huid laag. Je kunt je voorstellen dat onze huid er hierdoor dof en oneffen uit komt te zien en dat terwijl we juist een stralende en egale huid willen hebben!

De oplossing..
Door regelmatig een bodyscrub te gebruiken haal je de bovenste laag dode huidcellen op een verantwoorde manier weg waardoor je huid gladder en gelijkmatiger wordt. Dit zorgt ervoor dat je huid er zacht, soepel en stralend uitziet.

Het scrubben van je huid stimuleert de doorbloeding en activeert de aanmaak van collageen (collageen werkt verstevigend en is erg belangrijk in het anti-aging proces!)

Doordat je huid helemaal clean is worden andere werkstoffen extra goed opgenomen. Maak daarom je body treatment compleet door je huid te verwennen en te voeden met een een body cream of body oil.

De bodyscrub van Loveli
– bevat alleen natuurlijke troepvrije ingrediënten. De gemalen amandelen en olijfpitten scrubben je huid op een super milde wijze
– Hij zit in een prachtige tube, gemaakt van suikerriet. Want troepvrij nemen we serieus
– En de geur!! Deze warme gember-geur is vast je nieuwe favoriet!

Je shopt de Bodyscrub hier

* Deze informatie gaat over een bodyscrub. De huid van je gezicht is anders van structuur en heeft ook andere behoeften. Gebruik een bodyscrub niet voor je gezicht.

0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is leegVerder winkelen